UA

Відгуки студентів: «Майстерність практичного монтажу»

Протягом двох місяців студенти, які мріють стати режисерами монтажу, проходили навчання на курсі «Майстерність практичного монтажу» за наставництва Ольги Михальченко, продюсера постпродакшн виробництва.

Курс є одним з найпопулярніших в медіашколі, випускники якого регулярно долучаються до команд продакшену 1+1 media. 


Наші випускники діляться враженнями від навчання на цьогорічному потоці та своїми першими результатами.


Євгенія Колесникова @kobrazsenya

Від курсу залишились позитивні враження. Оскільки я прийшла навчатись без найменшого досвіду монтажу, то для мене було дещо складно засвоювати інформацію. Але куратор та викладачі курсу дуже допомагали та підтримували. Після навчання у мене вийшло змонтувати свій власний фільм "Історія. Кохання. Сучасність.", який потрапив до фіналу Хмельницького кінофестивалю. Тому я дуже вдячна всім за допомогу, підтримку і навчання.

 

Роман Коцан @roma_0205


Класний курс, який відкрив очі на безліч тонких моментів, які є в професії. Основне, що я виніс особисто для себе, це розуміння не «як» зробити, а «що» ти хочеш зробити. Це вдалося зрозуміти завдяки теоретичній частині. Практичні навики звичайно ж є невіддільною та основною частиною в цій професії, але без теорії та розуміння того, що ти хочеш отримати в фіналі − неможливо зробити крутий проєкт. Тому на цьому курсі є можливість послухати досвідчених лекторів, справжніх професіоналів, які працюють не один рік в сфері монтажу, а також попрацювати з професійним матеріалом, який є в доступі протягом навчання і попрактикувати.
Зараз крутий час і можна освоювати нову професію, отримувати нові знання, пробувати себе в різних напрямках. Але ж багато людей так і не наважуються на це. Тому на окрему увагу заслуговує класна атмосфера і дружність колективу на курсі, що точно сприяють пізнанню нового та навчанню. Вдячний за такий досвід, без сумнівів можу радити цей курс.

 

Катерина Курбатова @lati_blog
 

Мені дуже сподобалося навчання на курсі. Я розібралась в тому, де у мене були прогалини та чому, отримала нові знання і зараз вже взялась за нові проекти! Програма була цікавою та містила все найважливіше. А викладачі справжні професіонали, в яких дійсно є чому повчитися! Дуже рада, що пройшла цей курс і надзвичайно вдячна всім викладачам!


Юлія Бучковська @yuliia.aleksandrova


Декілька років поспіль я мріяла потрапити в 1+1 media school на курс режисера монтажу. Влітку нарешті я наважилась на це. І, знаєте, я неймовірно щаслива, що опинилась тут саме зараз. Це були чудові два місяці, наповнені цікавими подіями, знайомствами з прекрасними людьми й, звичайно, новими знаннями. Я точно знаю, що вчинила вірно, присвятивши це літо своєму навчанню в 1+1 media school. А тепер я готова докладати максимум зусиль, щоб досягати вершин у цій професії.

 

Тамара Лизунова @madeweapons
 


Я пройшла повний курс режисера монтажу в 1+1 media school. І чесно кажучи, із задоволенням пройшла би його і вдруге, і втретє. Це був той період часу, коли мені дійсно було цікаво займатися тим, чим я займаюсь, дізнаватися багато нового і практикувати в колі чудових людей. 
В медіашколі я відчувала себе наче вдома і навчатися було суцільним задоволенням. Чудові викладачі, які давали багато цікавої інформації. А також цікаві завдання, які ми часто виконували в командах. В кожного могли бути якісь недоліки в роботах, але нам завжди говорили про них, ми могли виправлятись і тим самим вдосконалювати свої навички. Пояснювали все зрозуміло і цікаво, навіть якщо чогось не розумієш, можна було завжди уточнити. 
Мої одногрупники вже мали досвід роботи в монтажі, тому було надзвичайно цікаво слухати їхні історії. Всі допомагали один-одному, якщо хтось чогось не знав і це було круто. Оскільки я початківець у цьому, то допомога мені знадобилась.  Я із задоволенням повторила б таке літо. Медіашкола дала мені неймовірну впевненість в тому, що у мене дійсно все вийде. Моя величезна подяка вам!
Ви найкращі❤️