UA

1+1 media school виповнюється 10 років

Освітньому проєкту 1+1 media виповнюється 10 років!

1+1 media school була заснована у 2013 році. За 10 років своєї діяльності проєкт значно виріс і зараз не лише продовжує надавати якісні знання у галузі ТВ-бізнесу, а й дбає про популяризацію медіаграмотності. Наразі команда 1+1 media school – це 3 мегафахівці, які допомагають опановувати медійні професії та драйвлять медіаринок, а також величезна кількість спікерів і кураторів курсів, кількість яких з кожним роком зростає. Окрім 6 напрямів навчання, школа допомагає й бізнесу – навчає топменеджмент різних компаній якісним комунікаціям та роботі з репутацією.

 

За 10 років випускниками курсів 1+1 media school стали 6615 студентів, а близько 350 з них долучилися до команди 1+1 media. Окрім того, понад 400 випускників приєднались до команд інших медіакомпаній.

 

У межах своєї діяльності, 1+1 media school піклується і про соціальну складову. За останній рік учасниками безкоштовних освітніх ініціатив стали близько 2 000 відвідувачів. Окрім того, команда 1+1 media school розробила спеціальну програму «Медіакурс для школярів», яку реалізувала у співпраці з кількома київськими та регіональними приватними школами.  

 

Продовжуємо сміливо зростати і надихати крутими ідеями!